Welkom, bezoeker! [ Registreer | Loginrss  |  tw

Bedrijf toevoegen
 

 

Aardige Portiers

Aardige Portiers

Omschrijving

Aardige portiers is een beveiligingsbedrijf met een breed pakket aan professionele diensten en opleidingen.
Het was tijd voor een nieuw geluid vandaar dat we in Amsterdam medio 1995 Aardige portiers BV hebben opgericht. Wat ooit begon als kleinschalig horecabeveiliging is door de jaren heen uitgegroeid naar een toonaangevende organisatie die actief is in o.a. receptiediensten, horeca, evenementen, bouw, hotel en objectbeveiliging.

Amsterdam is nog steeds onze thuishaven van waaruit wij opereren maar inmiddels bieden wij onze beveiligingsoplossingen aan door heel Noord- Holland, Flevoland, Utrecht, Gooi- en Vechtstreek en een groot gedeelte van Zuid-Holland.

Begripvol, Vakkundig en doeltreffend
Wij houden vast aan onze principes en dat betekent dat wij en onze beveiligers zich ten allen tijden houden aan de verwachtingen en afspraken van onze opdrachtgevers. Samen met u zorgen wij ervoor dat het beveiligingsplaatje klopt en past bij uw organisatie. Maatwerk, Begripvol, Vakkundig en doeltreffend met beveiligers die strak werken conform vaste protocollen en een uitstekende staat van dienst hebben.

We horen het graag
Wat kunnen wij voor u betekenen? We horen het graag. Wij zijn 7 dagen per week per mail of telefonisch bereikbaar. Via onze contact pagina kunt u ook geheel vrijblijvend een offerte aanvragen via onze offerte pagina. Wij zelfde dag

Gesponsorde links

Vul het formulier hieronder in voor informatie over deze advertentie of om een bericht te sturen naar de adverteerder.

Informatie over de adverteerder

  • Geplaatst door: admin
  • Lid sinds: 17 april 2012

Andere aanbiedingen geplaatst door admin

Laatste items geplaatst door admin »