Welkom, bezoeker! [ Registreer | Loginrss  |  tw

Bedrijf toevoegen
 

€0646736225

Autorijschool het Gooi

Omschrijving

rijschool in Hilversum
Onze rijschool in Hilversum is uniek! Onze lessen zijn afgestemd op de manier waarop jij wilt leren rijden. Trek je hier een langere periode voor uit of wil je liever een snelcursus? Onze instructeurs zetten zich in om samen met jou je rijbewijs te halen op de manier waar jij je het prettigste bij voelt. Onze unieke rijschool in Hilversum heeft al vele leerlingen naar zijn of haar rijbewijs geloodst. Ben jij de volgende leerling van deze rijschool in Hilversum?
Welke voordelen biedt Rijschool ’t Gooi jou?
Lessen bij deze rijschool in Hilversum biedt eigenlijk alleen maar voordelen. We zijn betrouwbaar en goedkoop en we zorgen ervoor dat jij jouw hele lestraject met dezelfde instructeur lest. Je kunt bij ons lessen in het tempo zoals jij dat wil. Wil je echt snel je rijbewijs halen? Meld je dan aan voor een spoedcursus.
Wij bieden ook garantiepakketten aan. Dit houdt in dat je met dit pakket gegarandeerd jouw rijbewijs haalt. Hierin zitten een onbeperkt aantal examens, deze hoef je dus niet steeds opnieuw te betalen!
Bij ons kun je lessen van 16,5 jaar!
Proefles.
Neem contact met ons op voor het inplannen van een proefles. Deze proefles is geheel vrijblijvend en verplicht jou tot niks. Je kunt zelf ervaren of de rijinstructeur past bij jou. Een goede klik is erg belangrijk. Het maakt het leren prettiger en makkelijker.
Kijk op onze website wat andere leerlingen over ons zeggen. De tevredenheid van de leerlingen willen we graag behouden. Wij staan altijd open voor opmerkingen. Op die manier blijven wij onze lessen steeds verbeteren!
Contact.
Ben je enthousiast over deze rijschool in Hilversum of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wil je bij ons gaan lessen? Dan kun je gelijk starten, wij hebben geen wachttijden. Tot ziens bij Rijschool het Gooi

Gesponsorde links

Geef een reply

U moet ingelogd zijn om te reageren.

Vul het formulier hieronder in voor informatie over deze advertentie of om een bericht te sturen naar de adverteerder.

Informatie over de adverteerder

Andere aanbiedingen geplaatst door mesutceyhan

  • Geen andere advertenties van deze poster gevonden.
Laatste items geplaatst door mesutceyhan »