Welkom, bezoeker! [ Registreer | Loginrss  |  tw

Bedrijf toevoegen
 

€+31 (0)6 551 551 00

DJ Hakan C

DJ Hakan C

Omschrijving

 1992 is DJ Hakan C. toevallig begonnen met draaien bij kleine studentenverenigingen. In die tijd toen de Turkse Feest/Horeca wereld langzaam in opgang kwam, is DJ Hakan C. langzaam maar zeker één van de meest ervaren en bekende Turkse DJ’s van Nederland geworden. Vooral omdat hij op alle soorten feesten kan draaien, is hij nog steeds; één van de meest geboekte Turkse DJ’s van Nederland en is vooral actief in Randstad.

DJ Hakan C. heeft zijn verschil al jaren bewezen met eigen stijl, live-mixing, juiste keuze en vele muziekgenre die hij aanbiedt. Hij is actief in heel Nederland en neemt regelmatig deel aan grote evenementen en organisaties. Hoewel DJ Hakan C. in het verleden ook eigen producties heeft gemaakt, richt zich tegenwoordig vooral op het echte draaiwerk op feesten. Zijn stijl omvat natuurlijk vooral Turkse Pop, maar ook andere genres van Turkse muziek, Club, Dance, Urban, Eclectric en Classics behoren tot zijn repertoire.

Na zijn opleiding MTS-Motorvoertuigentechniek heeft hij zijn studie afgemaakt aan de HBO-Hogere Informatica en is hij op dit moment naast het draaien werkzaam als ‘Software Engineer / Integratie Specialist’ bij een ICT bedrijf.

Gesponsorde links

Geef een reply

U moet ingelogd zijn om te reageren.

Vul het formulier hieronder in voor informatie over deze advertentie of om een bericht te sturen naar de adverteerder.

Informatie over de adverteerder

  • Geplaatst door: admin
  • Lid sinds: 17 april 2012

Andere aanbiedingen geplaatst door admin

Laatste items geplaatst door admin »