Welkom, bezoeker! [ Registreer | Loginrss  |  tw

Bedrijf toevoegen
 

€020 – 755 79 73

Kinderdagverblijf Fantasieland

Kinderdagverblijf Fantasieland

Omschrijving

 

De verticale groep

Bij Fantasieland worden kinderen in een verticale groep opgevangen. Een voordeel van een verticale groep is continuïteit; kinderen hebben langer de tijd aan elkaar en aan pedagogisch medewerker te wennen.

Kinderen van verschillende leeftijd kunnen goed van elkaar leren. De jongste kinderen leren bijvoorbeeld van de oudsten en de oudste kinderen leren rekening te houden met de jongsten. Zo ontwikkelen zij hun zorgzaamheid en een liefdevolle omgang. Het naar het toilet gaan van de oudste, stimuleert de jongste dit ook te doen. In een verticale groep kunnen kinderen zich aan elkaar optrekken en nemen ze gedragsregels over zoals handen wassen en opruimen.

Een verticale groep heeft zowel voor- als nadelen, hier zijn wij ons van bewust en wij maken zoveel mogelijk gebruik van de voordelen. Een verticale groep vergt bijvoorbeeld meer energie en flexibiliteit van de pedagogisch medewerkers, maar vormt een grote meerwaarde voor de ontwikkeling van kinderen. Om de voordelen van een verticale groep te stimuleren werken bij Fantasieland uitsluitend goed opgeleide en enthousiaste pedagogisch medewerkers. Door de groepen klein te houden en te werken volgens een goede planning hebben kinderen veel profijt van onze werkwijze.

Gesponsorde links

Geef een reply

U moet ingelogd zijn om te reageren.

Vul het formulier hieronder in voor informatie over deze advertentie of om een bericht te sturen naar de adverteerder.

Informatie over de adverteerder

  • Geplaatst door: admin
  • Lid sinds: 17 april 2012

Andere aanbiedingen geplaatst door admin

Laatste items geplaatst door admin »