Welkom, bezoeker! [ Registreer | Loginrss  |  tw

Bedrijf toevoegen
 

€06 - 84 27 16 16

Stage in Turkije

Stage in Turkije

Omschrijving

De economie van Turkije is een van de snelst groeiende economieën en is de 15e economie van de wereld. In 2010 groeide de economie met 8,9% en was hiermee na China de snelst groeiende economie ter wereld. De economische groei van Turkije heeft geleid tot een grote vraag naar hoger opgeleid personeel. Multinationals, maar ook Turkse bedrijven, staan open voor het ontvangen van stagiaires uit Nederland.

Steeds meer bedrijven in Turkije stellen hun bedrijf beschikbaar als leerbedrijf. Hiermee doet een stagiair veel werkervaring op, maar kan ook een stuk levenservaring meepikken. Door stage te lopen in Turkije krijgt een stagiaire ook te maken met zaken zoals taal, cultuur en andere omgangsvormen. Dit zorgt voor een persoonlijke ontwikkeling, waarbij je je sterke en zwakke kanten leert kennen.

In vrijwel elk vakgebied hebben wij contacten en kunnen dan ook voor bijna elke stage-zoekende een stage verzorgen.

Waarom een stage in Turkije?

Dit is dé manier om Turkije te verkennen en ook nog eens studiepunten mee te verdienen. Je bent niet op bezoek in Turkije zoals bij een vakantie, maar je leeft er echt! Een stage in het buitenland wordt steeds populairder onder studenten en afgestudeerden.

Het aanbod van stages in het buitenland is de laatste jaren steeds meer toegenomen. Ook scholen beginnen hun studenten hier steeds meer voor te motiveren. Maar ook afgestudeerden zien een stage in het buitenland als een kans om een internationale ervaring op te doen. Het is niet alleen een ontwikkeling voor jezelf, maar ook een mooie aanvulling op je CV. Hiermee ben je een stuk aantrekkelijker voor een toekomstige werkgever die zich mogelijk ook in het buitenland gevestigd heeft.

Voordelen van een stage in Turkije

 

CV building
Stage lopen in het buitenland is tegenwoordig een absolute must op je CV. Het staat gelijk aan werkervaring. Er is grote vraag naar mensen met internationale werk- en studie ervaring. Met een uitdagende stage bij een interessant bedrijf in het buitenland op je CV zul je een zeer goede indruk achter laten bij sollicitaties.

Praktijkervaring
Studenten merken al snel dat zij, ondanks theoretische kennis, eigenlijk nog weinig weten van de praktijk. Bepaalde routines, vuistregels, taalgebruik, vergader- en verkooptechnieken, die binnen organisaties als vanzelfsprekend zijn, zul je tijdens je stage verder ontwikkelen.

Leer de branche kennen 
Een stage is de uitgelezen mogelijkheid om de branche van dichtbij te ontdekken. Ontdek of de functie die jij ambieert, wel aan jouw verwachtingen voldoet.

Zelfstandigheid
Je leert zelfstandig functioneren in een vreemde omgeving.

Financiering

Je kunt je stage in het buitenland op meerdere manieren financieren. Tijdens je stage in Turkije kan je uitwonende beurskrijgen bij DUO. In sommige gevallen is het mogelijk om een beurs te krijgen. Kijk op de website van Nuffic of jij daarvoor in aanmerking komt. Nuffic is de specialist in beurzen voor een buitenlandse stage. Voor bijvoorbeeld deErasmusbeurs(minimaal €200,- per maand) komt vrijwel iedereen in aanmerking.

Daarnaast is het aan te raden om meer informatie hierover te vragen bij jouw opleiding en het International Office van jouw school.

Voorwaarden

Om stage te lopen in Turkije moet je bij ons aan de volgende voorwaarden voldoen:

– Je bent minimaal 18 jaar
– Je zoekt een stage voor een periode van minimaal 3 maanden
– Je beheerst Engels in woord en (bij voorkeur in) geschrift

Gesponsorde links

Geef een reply

U moet ingelogd zijn om te reageren.

Vul het formulier hieronder in voor informatie over deze advertentie of om een bericht te sturen naar de adverteerder.

Informatie over de adverteerder

  • Geplaatst door: admin
  • Lid sinds: 17 april 2012

Andere aanbiedingen geplaatst door admin

Laatste items geplaatst door admin »